dissabte, 27 de febrer del 2010

Instantànies

Hi han coses que queden marcades en la ment, en el cor. Són moments especials, són moments que passen molts pocs cops a l'any.

Un d'aquests moments és a l'estiu. Per la festa major de Sant Julià de Vilatorta l'ajuntament organitza una sèrie de exhibicions de les activitats que es realitzen al gimnàs del poble. Una d'elles és l'exhibició de taekwondo.

Els que el practiquem quedem, en ple juliol, algunes tardes per ensajar i planejar què podem fer que sembli maco i les nostres capacitats de saltimbanqui arribin a poder-ho complir. Són dies distesos, amb molta alegria i molta tranquilitat ^^. Són dies en els que gaudeixes fent el que t'agrada.
(aquí fent un Tuio yop-Chagui)


Si bé és cert que quan arriba el moment de saltar t'entren una mica els nervis de pensar en "i si fallo?". Però hi han coses que mereixen jugar-te el ridicul!
Quan acabes tens sensacions de com pot haver quedat, de si ha quedat lluït o del contrari ho hem fet de forma patètica. Hi han anys que ens quedem amb el dubte (menys quan fem alguna liada de coordinació jajaja), però aquest any passat va ser diferent ja que vam comptar amb un fotògraf del qual només sap el nom el meu mestre. (Quin fallo)


(fent un doble nopi-chagui)


La veritat és que ja tinc ganes d'arribar al juliol novament per tornar a fer quatre salts d'aquests a un lloc on hi hagi gent. Encara que segurament s'ho agafen molt a caxondeig (nosaltres tambe xd), doncs formem part de la festa poc o molt.
Si bé és cert que aquest any passat vaig marxar amb el peu inflat...això de picar fustes a vegades si no les agafes bé et fas pupa!



(No m'enrecordo de com es diu la veritat, és un bandal chagui però aquí venia correns, i m'enputxava enfilantme al pit del noi que està aguantat pels altres dos i llavors deixava anar el bandal. )

HI HAN CARES...MOLT ENDIMONIADES, EM FAIG POR XD


Des d'aquí donar les gràcies a tots els que fem taekwondo que som els crackissims: Miquel, Victor, Marc, Abel, Isaac, Roger, Pol, i sobretot l'Agustí!

1 comentari:

  1. uaaaaaa FOTS POR EH!!!! ara et miraré amb molt més respecte del què ja et mirava!!!

    Va, fot-hi canya!!

    ;)

    ResponElimina