divendres, 12 de febrer del 2010

Camí a la Eurolliga!

I és que ahir el Regal Barça va donar una lliçó de com s'ha de mantenir a un gran rival a distància sense perdre els papers ni caure en el joc brut/trevat.

Gran partit el d'ahir contra l'actual campió (Panathinaikos) que no va tenir opció des del principi del matx, els homes de Xavi Pascual van sortir molt enxufats des del principi, amb el cap clar i pensant sempre en fred. Només així s'enten que al final del primer quart el Barça ja tenia 29 punts al seu marcador!

El resultat final va ser de 83 - 71, un resultat que hauria estat més abultat sinó hagués encallat el partit el panathinaikos cap al final. Una tècnica al millor entrenador d'Europa (Obradovic) va sentenciar les aspiracions de remontada pels grecs que ja no creien amb la seva victòria.

Per part del Barça, partidàs de Grimau i N'Dong, sobretot del primer que em va sorprendre gratament, doncs no estic acostumat a veure'l amb tanta energia i "garra". I sincerament tot i perdre la semana anterior contra el Partizan, jo no tinc cap dubte que aquest equip estarà a la final four de París per mèrtis propis, del seu entrenador i dels grans jugadors que tenim.


A més a més...sempre que guanyem i l'etern rival perd...un està més content no? Ahir el Madrid va encaixar la segona derrota consecutiva a l'eurolliga de mans del Montepaschi de Siena i es complica la vida.



1 comentari: