dimecres, 23 de juny del 2010

Meanwhile in Earth...

Mentre mig món està pendent del mundial i de l'horrorós estrès de sentir "vuvuzelas" per tot arreu, l'altre mig està preocupat pel què passa a la Terra. Tot plegat no fa més que preguntar-me si la meitat del planeta és imbècil, retrassada o que necessiten el futbol com una droga.

Des de fa mesos estem vivint una desinformació a través dels mitjans d'informació, bonica paradoxa, sobre el cas de British Petroleum (el gegant del petroli). Algú sap què passa realment? Els mitjans de comunicació hi han dies que ni en parlen! Per favor, que estem davant d'un dels desastres més grans de la humanitat!

Tristament el de BP ocupa la segona posició en el rànquing de majors vessaments de la història.

Repassem una mica com va començar tot, la Deepwater Horizon era una plataforma petrolifera construida l'any 2001 que contenia el pou més profund de la historia. El 20 d'abril d'aquest any (mireu si fa temps que aboca cru... i tothom calla) va tenir lloc una explosió a la plataforma que va acabar per enfonsar-la dos dies després.

Des de l'abril aquest pou ha estat abocant petroli i més petroli al golf de mèxic; Han estat molts els intents de segellar el pou per part de BP, però de moment cap ha funcionat degut a la gran profunditat de la fuita. L'únic que sabem del cert és que el senyor Obama té ganes de patejar algun cul.

Com s'ha de solucionar tot plegat no en tinc ni idea, com segurament tampoc ho saben els tècnics de BP. El que si tinc clar és que la humanitat està presenciant en directe com milers de quilòmetres quadrats quedaràn inservibles per molts anys i ningú se n'està preocupant en excés, deu ser que el mundial atrau més...

De totes formes si un es vol informar sobre el què realment passa ho ha de fer per internet, perquè tornant al tema d'abans, els mitjans de comunicació no hi dediquen gaires minuts o a vegades cap a aquest desastre. I això si que em sembla preocupant, perquè resulta que ven més la Belen Esteban que el vessament de milers de litres diaris de cru al mar.

Tot plegat ho trobo molt indignant, i el mateix raonament podria fer vers el que passa a Espanya. Mentre la població es preocupa sobre si Espanya passa o no a vuitens de final, resulta que s'està aprovant una reforma laboral, en pocs dies entra la pujada de l'iva...

A vegades penso que ens mereixem el què tenim, si tenim un govern i una classe política tant incompetent és perquè ens ho hem guanyat, doncs nosaltres encara som més gilipolles, com un ramat d'ovelles. La televisió, els esports, ens tenen menjat el cap i estàn abocant la població a una societat fàcilment manipulable.


Quin fàstic que em fa tot plegat!


PD: Avui estic indignat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada