divendres, 26 de març del 2010

Barcelona, més que una ciutat.

Barcelona no és només la capital de Catalunya, no és una ciutat més en l'europa del sud, no és un centre de convencions, no és només un punt de confluència econòmica, no...és molt més.

Aprofitant que aquesta setmana la universitat m'ha deixat una mica lliure, he aprofitat per practicar més cops el meu nou esport, "el footing" a la diagonal, i això, encara que sembli una tonteria, m'ha permès descobrir una nova Barcelona. Fins ara per mi Barcelona era una ciutat gris, tenyida d'asfalt, sense massa verd, on només hi havia un bullici de gent amunt i avall, amb presses, atabalada.

Tot això ha canviat aquesta setmana on, gràcies a l'esmentat esport, he pogut descobrir un dinamisme que havia passat desapercebut. He pogut fixar-me amb petits detalls tot mentre el meu cor bombava sang al cap i s'aguditzaven els meus sentits més primaris.

Gent corrent, gent passejant, gent fent un beure, enamorats caminant, llums, colors, mirades, arquitectura, formes i els meus passos cansats. Tot plegat una combinació que m'ha fet veure que Barcelona no és només una fàbrica o una botiga. És una ciutat viva, on degut a l'estrès no podem admirar-la com a tal! Per viure Barcelona els dies haurien de tenir més de 24 hores.

De moment, seguiré practicant el meu turisme, el footing. I ara, si em dispenseu, faré la maleta i aniré a buscar el bus. El Lluçanès m'espera!

1 comentari:

  1. Uooooo! M'agrada que hagis descobert la part positiva de la ciutat!, i avera si ara la començes a disfrutar com cal :)
    Mira que porto temps dien-te que bcn mola, pro com k mai em fas cas...
    1 pto

    Laia Soler

    ResponElimina