diumenge, 25 de juliol del 2010

Vesprada a Olvan

La passada nit vaig tenir el gust d'anar a Olvan a poder escoltar com tocaven Cesk Freixas i Sopa de Pastor, en un "concertet" a l'aire lliure promogut per l'ateneu d'Olvan.

Vam arribar tard, no fem de la puntualitat el nostre estandard. Malgrat tot vam poder sentir, escoltar i viure les cançons de Cesk Freixas, el cantautor va estar com sempre reivindicatiu amb la terra i amb la clase política. Vam poder escoltar el seu últim exit, "la petita rambla del poble sec", així com altres cançons més antigues. Un concert semblant al que vam poder gaudir als Jardins de Cal Bach ara fa un parell o tres d'anys. El de Riudebitlles no va desil·lusionar.

Recomano la cançó anomenada: L'abril de 1984




El canvi de dia ens va deparar l'actuació del grup de Sant Hilari Sacalm "Sopa de Pastor", un grup desconegut per nosaltres i per mi en particular. Davant la sorpresa del començament amb una cançó reivindicativa cubana, ens va començar a agradar. En especial les lletres de les cançons i l'energia. Poder va ser l'ambient que ens envoltava, que ens embriagava, però vaig viure un de les millors vetllades a l'aire lliure escoltant cançó de casa.

A més a més el cantant, en una performance per reivindicar els oficis de la terra, va talar un tronc amb la destral tot just abans de cantar davant l'entusiasme del públic. Va ser un moment molt divertit de la nit.

No erem massa gent, comprensiu tenint en compte que a pocs quilòmetres tocaven Gossos, però això ens va deixar assaborir millor el concertet.

Tornaré, n'estic segur, a Olvan. Vull repetir experiència.

1 comentari:

  1. Tinc pendent veure en Cesk Freixas en directe, veig que tens bon gust =) (si no saps qui sóc només diré...shemale!)

    ResponElimina