dimecres, 17 de febrer del 2010

Taekwondo




Fa ja uns dies que em rondava pel cap fer una entrada sobre l'esport que practico, el Taekwondo. S'ho mereix per ser allà sempre, cada semana.

I és que ja fa 7 anys que el practico!. El vaig començar a pràcticar per provar coses noves, i esports poc coneguts, això si, havia de ser dintre de les arts marcials. El taekwondo és el que més em va cridar l'atenció, doncs no s'utilitzen casi mai les mans, sols les cames. No és un art que es domini de la nit al dia, es necessita constància i que t'agradi. A mi em va enganxar gairebé des del principi, se'm donava bé això de saltar i deixar anar les cames (amb més o menys gràcia).

És d'origen coreà, és olímpic des de Seul i té un gran nombre de practicants arreu del món (ara em fa mandra mirar la wikipedia) i per estrany que sembli els últims campions no són coreans. A Espanya gaudim d'uns bons competidors, ràpids, àgils i guanyadors.


Actualment tinc el cinturó marró i si tot va bé aquest estiu ja podré gaudir i "fardar" de ser cinturó negre! Avere si no em posen un examen massa dur....
Mentrestant, vaig entrenant un cop a la semana (la universitat no dóna per més) i a l'estiu fem una exhibició a Sant Julià de Vilatorta (any rere any).

Algun dia penjaré alguna foto meva practicant-lo o en plena exhibició amb la tensió al cos!!

Us deixo un video dels campionats del món de 2005 perquè us feu una idea de què és el taekwondo de competició ^^

1 comentari:

  1. No sabia aquesta faceta teva trutxa! També fas aquestes salutacions?? xDD

    Va, esperem la teva foto eh!!!!

    ResponElimina