divendres, 21 de novembre de 2008

Preparant l'escalada...

I és que malgrat que portem (porto), 2 mesos i escaig amb aquest primer any a Camins, tot just puc dir que ara és el moment de començar a preparar l'escalada per els parcials del gener. Serà llarg, serà dur i probablement no me n'ensurti en aquest intent, i és que per algo la majoria del personal se'n va amb un 0 a la butxaca.

Toca incrementar la rutina, no són suficients les 4 hores d'estudi + classes diàries, toca augmentar la eficiència, toca ser-hi a sobre.

És dur, i he de confesar que no és el primer cop que tinc una "crisi", però...no és la fi del món, m'hi he de deixar la vida en aquesta carrera, em poden tombar, però no derrotar.

^^ Que es prepari la UPC, perquè trigaré més o menys però aquesta puta merda me l'he de ventilar!

Tot i no comptar amb el suport del professorat, que ja deixen anar frases per classe freqüentment de l'estil "Os vamos a follar"...o la ja mitica resposta a les classes de física "si hay errores pues te jodes"

Aisshh....


Salut, i fins el gener!

2 comentaris:

 1. TRUTXA!!!!!!

  Tu no t'acollonis!!! Fés tot el què siguis capaç de fer, però fés un equilibri entre això que és important i VIURE, que és imprescindible.

  Estudia, treballa, concentra't, intenta-ho. Que almenys, si no surts d'aquesta història exitós (esperem que sí) puguis estar-ne ben tranquil del què hi has posat.

  Però no descuidis el cuidar-te, que si tu estàs bé, segurament serà més fàcil aconseguir l'objectiu.

  Ui, com si pugués anar donant molts consells jo... xD

  Vinga, SORT!!!!!! La sort, si no la busques, no et vindrà sola...

  ResponElimina
 2. Iep!

  Ostres, així encara et veurem menys el pèl...

  Sí, d'acord, ara toca estudiar però...també toca aprofitar, esprémer una mica la ciutat aquesta "fastigosa" on estem vivint!

  va, fins demà!^^

  Elisenda

  ResponElimina