divendres, 22 d’agost del 2008

Atzar i Destí...

Dimecres, migdia del dia 20 del mes 8 del 2008, rara coincidencia (20/08/2008). Accident a l'aeroport de Barajas i més de 150 morts de balanç.

Aquests dies he estat reflexionant bastant sobre la gent que ha mort en aquest avió i la gent que s'ha salvat, ja sigui per arribar tard o per overbooking. És atzar? Bueno, podriem dir-ho així, creure en la sort o bé creure en el destí i pensar que senzillament no estava escrit que tu (si ets o eres passatger) morissis en aquell vol. El mateix em pregunto amb els pocs supervivents...on estava escrit que sobreviurien?

Crec que aquest és un tema molt morbós, on és fàcil atribuir els fets al destí o a l'atzar. Jo personalment no crec amb aquestes coses...les coses passen i punt, i sempre hi ha el factor humà entremig.

Una altre cosa és que l'ésser humà vulgui alliberar-se de certs pensaments o patiments mitjançant l'atzar o el destí. Per exemple, la persona que per 3 minuts no va pujar a l'avió ara es deu sentir el tiu més afortunat del món o deu estar en un estat de xoc, jo almenys ho estaria...

^^ Qui sap on serem d'aquí uns anys....és lo bonic del devenir....tralaraaaaa



;-) Novament escrit sense cap ni peus, si es que es troba a faltar el cole..XDDD

3 comentaris:

  1. CARAI KINS ESCRITS MES CURRATS!!

    JO TAMPOK CREC GAIRE AMB EL DESTI I AKESTES COSES TOT PASSA I PUNT COM DIUS TU!

    VINGA KRAK Q PASSIS UN BON FINDE!

    ResponElimina
  2. Jo, company de pis, tampoc crec en el destí. Crec que si et fotem fora del pis serà perquè només fas que dir bestieses i fer el beneit, no perquè estigui escrit! ;)

    Cuida't i corre molt amb bici!*

    ResponElimina
  3. Trutxa!

    Què noi?? Com va això??

    Que és que et tenen molt ocupat els estudis???

    Aix... això de fer-se gran!!

    apa, sort!!

    ResponElimina