divendres, 10 de setembre del 2010

L'eix del Lluçanès segueix endavant



Amb l'anunci del passat dimecres, la generalitat fa un pas endavant en les obres que passen pel nostre territori. El DPTOP va licitar les obres de la variant d'Olost, una variant que serà molt important, tant pel mateix poble d'Olost com per la inversió necessària. 12'2 Meur és el que costarà el tram de 2'5 km, preu degut als 3 viaductes que s'han de construir i al desnivell que haurà de superar, així com les interseccions que hi hauràn.

Segons el DOGC les obres s'adjudicaràn el pròxim hivern i començaràn a la primavera amb una durada de 1 any més o menys.

És important veure com es van tirant endavant els últims trams de la carretera, "eix del lluçanès", que ens unirà amb les dues capitals de comarca més properes. Ja que a aquesta variant s'ha de sumar l'estudi que ja es va fer de la variant de Prats de Lluçanès, que pràcticament és de les últimes coses que encara s'han d'acabar de arreglar administrativament.

Aquests dies he aprofitat per anar a donar un vol per les obres que ja hi han en construcció a la sortida de Prats, direcció Gironella, i la veritat és que estàn avançant a molt bon ritme. A més a més la màquinaria és algo que em fascina bastant i veure-la en moviment és curiós.

Vaig tirar unes quantes fotos que deixo per aquí per si algú hi vol fer una ullada. Clicant es fan grans.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada