dissabte, 3 d’abril del 2010

La imparcialitat a TV3

Lliga de futbol, Champions League, ACB, Eurolliga, Formula 1, OK lliga... TV3 disposa des de fa molts anys d'una magnífica oferta esportiva per tal de seguir moltes competicions en més d'una disciplina.

Malgrat tot, porto veient com la qualitat de les seves retransmissions (menys en la F1), baixa temporada a temporada. Quin és el secret es preguntava tothom (fent un símil amb l'anunci...)? La pèrdua d'un diccionari.

Sí, a TV3 falta un diccionari perquè aprenguin d'una vegada per totes què és la "imparcialitat", un terme que per desgràcia ja no existeix en la nostra televisió (recordem que la paguem entre tots). Entenc que la majoria de nosaltres siguem del Barça, o d'alguns equips de la nostra terra però el que no pot ser és que perdem el nord.
Aquesta última setmana tv3 ha rebentat a oferir partits, els Madrid - Barça d'eurolliga i l'Arsenal-Barcelona de champions. I en les dues retransmissions han pagat del mateix, d'alabar el barcelona de forma descaradissima fins i tot menyspreant el rival per acabar tenint que menjar-se les paraules en molts casos.

No es pot fer una retransmissió de futbol on cada dos per tres estiguis alabant el barça, criticant el madrid, i traient bilis per la boca.
En una televisió que paguem tots els habitants d'aquesta terreta (la millor del món!) no es pot tirar cap una banda de forma tan descarada, s'han de mesurar les paraules i s'ha d'actuar amb civisme.

De veritat, en l'últim partit de futbol vaig acabar fins els nassos de la "xuleria" que gasta el tal Jordi Ramos i, perquè no, en Jordi Grau també. Prou, n'estic fart dels vostres comentaris desencertats, intentant ficar el dit a l'ull en qualsevol ocasió al Madrid. Ocupeu-vos de la vostra feina!


^^ Per cert, a París el barça guanyarà! ^^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada