dimecres, 20 de gener del 2010

Presidència europea?



Amb l'entrada del nou any espanya ha assumit la presidència de la unió europea per sis mesos. (Tot i que ja hi ha un president de "europa", perquè dos??).

És una cosa que em va alegrar al saber-ho, per fi espanya podria mostrar a la resta d'europa que té un governant lamentable, un home que fa molt temps que ha perdut el nord, el rumb i la dignitat. Avui sense anar més lluny en la sessió parlementaria del parlament europeu, alguns eurodiputats ja li han deixat anar algunes perles (més que ficar-li el ditet a l'ull crec que li han donat cops amb bats de beisbol al cap).

Algunes frases que s'han pogut sentir per l'eurocambra:

"Con palabras y retórica no se solucionan los problemas"

D'això aquest home en té molta, s'omple la boca de paraules...

"Venga aquí con humildad, aprenda. No pretenda a dar lecciones"

Quan es referia a com afrontar la sortida de la crisis...


"¿Sus recetas económicas para Europa serán las mismas que para España?"

"¿Cómo puede adoptar una nueva estrategia de empleo si no analiza la situación en España primero?"


Lamentable, que els eurodiputats estrangers facin la feina que l'oposició d'aquest país i els sindicats no fan. Tenim un 20% d'atur i aqui ningu ha mogut un dit, i els sindicats menys...estàn comprats? algu ho dubta?

Tot plegat espero que serveixi perquè almenys el nostre president s'adoni de que totes les mesures que ha anat prenent han estat tan improvisades com dolentes. El plan 2000E...quina forma d'endeutar l'estat de forma més alarmant amb obres no necessàries (el passeig del poble n'és un exemple clar).

És una vergonya. Com també ho és que l'oposició sigui patètica tant en estratègia com en propòsits (Algu ha sentit al senyor Rajoy donar algun consell de què fer amb l'economia? Jo no).
I la resta de partits, també són per ficar-se les mans al cap, no n'hi ha ni un que planti cara, que digui veritats, tothom callant pendent de guardar el seu cul a la cambra per les pròximes eleccions.

La meva "desafecció" (paraula que s'ha ficat de moda, jo en diria "estar fins els ous") cap als dirigents, la política i tota la gent que pul·lula per aquest món és cada cop més gran. Crec que també s'agreuja quan veig que les coses es fan malament però mai ningú dimiteix... (i per ficar un exemple, el president de la CEOE (Diaz Ferran), després d'enviar Air Comet a la basura, putejant a molta gent, encara té els nasos de presidir els empresaris...).





La foto: "Zapatero, cada cop més sol a europa...al final poder si que acabarà anant amb els seus amics Hugo Chavez i Evo Morales....llastimós"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada